Wat zeggen onze klanten?

5

Jan Brandenburg - HBR Adviescentrum

Klanten van HBR Adviesgroep die onderdeel zijn van technologische brancheorganisaties verwijzen wij altijd door naar onze dochteronderneming HBR Branche. Dan zijn wij er zeker van dat deze klant optimaal wordt geadviseerd met op maat gemaakte producten door vakkundige specialisten.  

5

Bob Dorhout Mees - Markel

Markel International Nederland heeft inmiddels diverse technologiemantels voor aansprakelijkheidsverzekeringen met HBR Branche gemaakt. HBR Branche heeft een jarenlange staat van dienst opgebouwd als het gaat om kennis & kunde rond de technologiebranches.

5

Corry Proosten - PB International

Wij hebben al jaren onze gehele verzekeringsportefeuille ondergebracht bij HBR Branche Verzekeringen. Buiten een financieel voordeel is onze ervaring dat HBR Branche de situatie professioneel, persoonlijk en klantgericht aanpakt.

5

Sander Kool - Engineering Spirit

Als elektronica ontwikkelaars weten we veel van productontwikkeling en algorithmen, maar niet van pensioen- en verzekeringszaken. Ontzorging is voor ons dan ook erg belangrijk en wij zijn blij met HBR die het regelwerk van ons overneemt, op de details let en actief met verbeteringen komt. Daarvoor dank!

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.