Fenelab

Fenelab is dé branchevereniging voor geaccrediteerde laboratoria en kalibratie- en inspectie-instellingen in Nederland. Fenelab verenigt private en publieke bedrijven en instellingen die actief zijn op het vakgebied van meten, testen, inspecteren en onderzoeken.

Fenelab maakt zich sterk voor de gemeenschappelijke belangen van de leden op het gebied van o.a. accreditatie, kalibratie, normering, onderwijs & arbeid, arbo en public relations.

Ledenvoordeel voor leden van Fenelab

Speciaal voor de leden van Fenelab ontwikkelde HBR Branche een mantelovereenkomst verzekeringen die volledig aansluit op de wensen en vereisten van de branche. Met branchespecifieke voorwaarden en speciale prijzen waarvan de leden elk jaar opnieuw profijt hebben. Lid van Fenelab en wilt u ook goed verzekerd zijn? Neem dan contact op met een adviseur van HBR Branche.

Klik hier voor meer informatie over Fenelab.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.