Ondernemersrisico

Naast de bedrijfsrisico’s zijn er ook risico’s die van toepassing zijn op uzelf als ondernemer. Uiteraard regelt u van allerlei zaken voor uw werknemers, maar zelf valt u helaas buiten al deze voorzieningen. Als ondernemer moet u alles individueel regelen om de risico’s voor uw privéleven. De twee belangrijkste risico’s voor u als ondernemer zijn voorzieningen voor arbeidsongeschiktheid en uw pensioen.

HBR Branche biedt voor diverse brancheverenigingen mantelovereenkomsten en collectieve afspraken voor de volgende verzekeringen:

Arbeidsongeschiktheids verzekering

Arbeidsongeschiktheids verzekering

Als zelfstandig ondernemer of directeur van een onderneming dient u voor uzelf een verzekering af te sluiten voor het geval ...

Pensioen regeling voor de DGA

Pensioen regeling voor de DGA

U wilt er voor zorgen dat u straks, nadat u stopt met werken, uitgebreid kunt genieten van uw “oude dag”. ...

Veelgestelde vragen

Is een pensioenregeling verplicht?

Een pensioenregeling is alleen verplicht, wanneer dit is opgenomen in de CAO van de branche waarin uw bedrijf werkzaam is.

Wilt u hier meer informatie over hebben? Neem contact op met de adviseurs van HBR Branche.

Ik heb een doorlopende reisverzekering, heb ik dan ook nog een zakelijke reisverzekering nodig?

Ja, de schades die u oploopt tijdens een zakenreis worden niet gedekt door de doorlopende reisverzekering, omdat dit een verzekering is voor privé reizen. Wanneer u naar het buitenland gaat voor zaken dan is het belangrijk om een goede zakelijke reisverzekering af te sluiten. Dit kan een doorlopende of kortlopende reisverzekering zijn. Gaat u veel voor zaken naar het buitenland? Kies dan voor een doorlopende, zakelijke reisverzekering. Dan gaat u altijd zonder zorgen op weg. 

De adviseurs van HBR Branche kunnen u ondersteunen met goed advies.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.