Transportrisico

Wanneer u als ondernemer goederen vervoert, producten in- en verkoopt, producten promoot op locatie, dan spelen er risico’s mee bij het vervoeren of tentoonstellen van uw waren.  Ook hier zijn vele gevaren die uw onderneming financieel zwaar kunnen schaden en die u kunt afdekken door hier een verzekering voor af te sluiten. Denk hier aan beschadiging van uw goederen tijdens transport of beschadiging van uw werkmaterieel.

HBR Branche biedt voor diverse brancheverenigingen mantelovereenkomsten en collectieve afspraken voor de volgende verzekeringen:

Transportgoederen verzekering

Transportgoederen verzekering

Bij het verplaatsen van goederen van A naar B kan er nog al eens wat mis gaan. Uw producten worden ...

Tentoonstellingsverzekering

Tentoonstellingsverzekering

Staat u met uw bedrijf wel eens op een beurs of tentoonstelling? Dan weet u als geen ander dat op ...

Motorrijtuigenverzekering

Motorrijtuigenverzekering

In uw onderneming maakt u ongetwijfeld gebruik van een of meerdere auto’s, bedrijfsbussen of andere motorrijtuigen. U bent wettelijk verplicht ...

Werkmaterieelverzekering

Werkmaterieelverzekering

Wanneer uw onderneming werkt met zwaar materieel als vorkheftrucks, graafmachines en tractoren, dan is het zaak deze apart te verzekeren ...

Veelgestelde vragen

Is mijn auto ook verzekerd wanneer iemand anders achter het stuur zit?

Ja, een WA autoverzekering wordt afgesloten door de eigenaar van een auto, maar is ook geldig wanneer iemand anders de auto bestuurt. Een WA autoverzekering dekt de kosten waarvoor de bestuurder van de auto aansprakelijk is. Het maakt niet uit of het de eigenaar van de auto is of iemand.

Wilt u meer informatie over een WA autoverzekering voor uw auto? Neem dan contact op met de adviseurs van HBR Branche.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.