Tentoonstellingsverzekering

Staat u met uw bedrijf wel eens op een beurs of tentoonstelling? Dan weet u als geen ander dat op zo’n “openbare” plek uw bezittingen voor veel bezoekers toegankelijk zijn. Een ongelukje zit hier dan ook in een kleine hoek. Daarnaast besteedt u mogelijk veel geld aan het creëren van een unieke stand waarmee u de aandacht van de bezoekers wilt trekken. Mocht hier schade aan ontstaan, dan heeft u met een tentoonstellingsverzekering een mogelijkheid om deze schade vergoed te krijgen. Een adviseur van HBR Branche vertelt u graag meer.

Wat is een tentoonstellingsverzekering?

Een tentoonstellingsverzekering is een transportverzekering op basis van alle van buitenkomende onheilen. Verzekerd is de stand, eigen inventaris en demonstratiegoederen. Ook de eigendommen van personeel zijn automatisch meeverzekerd. Per verzekering dient u wel aan de voorwaarden te voldoen. Uw HBR Branche-adviseur vertelt u graag wat allemaal is meeverzekerd en tot welk maximum verzekerd bedrag.

Wat maakt de mantel tentoonstellingsverzekering uniek?

Normaal gesproken kent een tentoonstellingsverzekering alleen dekking voor diefstal na sporen van braak. Dit is best wel lastig op een beurs waar iedereen vrij toegang heeft. De mantel van HBR Branche kent geen clausule sporen van braak bij diefstalschaden en dit is echt uniek.

Bent u op zoek naar een tentoonstellingsverzekering? HBR Branche biedt de oplossing. Neem vandaag nog contact op met HBR Branche.

Wilt u meer informatie?

Veelgestelde vragen

Wat valt er nu precies onder een cyberverzekering?

Binnen een cyberverzekering is het mogelijk dat alle aansprakelijkheden gedekt worden die voortkomen uit:

  • Hacking
  • Systeeminbraak
  • Diefstal van privacygevoelige gegevens
  • Aansprakelijkheid aan derden bij o.a. het verspreiden van een virus
  • Gijzelen van data (afpersing)
  • Omzetverlies

HBR Branche kan u verder adviseren over welke mogelijkheden er zijn en de bijbehorende dekkingen.

Welke verzekeringen heb ik nodig als ik personeel ga aannemen?

Wanneer u van plan bent om personeel in dienst te nemen, moet u er rekening mee houden dat u zorgdraagt voor de risico's die de werknemers lopen. De belangrijkste verzekeringen zijn: 

HBR Branche kan u meer vertellen en het beste advies geven op het gebied van werknemersverzekeringen.

Ik heb een klein bedrijf, is een kredietverzekering iets voor mij?

Voor elk bedrijf dat facturen verstuurd is het zinvol om een kredietverzekering af te sluiten. De kans op wanbetaling blijft groot als u steeds met wisselende klanten zaken doet. HBR Branche kan u goed adviseren of een kredietverzekering handig is in uw situatie en welke mogelijkheden er zijn. 

Wat is het verschil tussen beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid?

Met beroepsaansprakelijkheid wordt bedoeld de aansprakelijkheid voor beroepsfouten in uw werk of het werk van uw werknemers. Van bedrijfsaansprakelijkheid is sprake als u of één van uw werknemers materiële schade aan zaken of letselschade aan personen veroorzaakt. U kunt zich verzekeren tegen deze aansprakelijkheden via een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 

Wat kunt u verwachten van onze adviseurs?

De adviseurs van HBR Branche maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om hun kennis actueel te houden, zodat wij u van een goed advies te kunnen blijven voorzien. De adviseurs zijn ook afkomstig uit de regio waardoor u zeker weet dat u snel en persoonlijk wordt geadviseerd. U krijgt dus altijd het beste en onafhankelijk advies!

Heb ik voldoende aan mijn privé rechtsbijstandverzekering als ik een zakelijk geschil krijg?

Nee, een reguliere rechtsbijstandverzekering die u heeft afgesloten geldt alleen voo u als privépersoon. Als bedrijf kunt u hier geen aanspraak op maken. Sluit hiervoor een aparte zakelijke rechtsbijstandverzekering af.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.