Transportgoederen verzekering

Bij het verplaatsen van goederen van A naar B kan er nog al eens wat mis gaan. Uw producten worden verkocht en dienen naar de klant vervoerd worden. Wat als er onderweg dan wat mis gaat en uw goederen worden niet in perfecte staat afgeleverd. Of u heeft goederen ingekocht en deze zijn naar u onderweg en er gaat iets mis. Daar zit u als ondernemer niet op te wachten. Met een transportgoederenverzekering kunt u zowel inkomende- als uitgaande goederen verzekeren. HBR Branche heeft een mooie collectieve afspraak gemaakt met een ruime dekking en bijzonder scherpe premie.

Wat is een collectieve transportgoederenverzekering?

De collectieve transportgoederenverzekering is een verzekering die dekking biedt gedurende de reis tegen schade van alle van buitenkomende onheilen met betrekking tot de ingekochte en verkochte goederen. Wij verzekeren inkomende goederen op basis van de inkoopfactuur met 20% imaginaire winst en uitgaande goederen op basis van de verkoopfactuur inclusief bijkomende kosten.

Wat maakt de collectieve transportverzekering uniek?

HBR Branche heeft voor zijn verzekerden een ruime dekking en bijzonder scherpe premie weten te onderhandelen. Door collectief een verzekering aan te bieden is het HBR Branche gelukt om een transportgoederenverzekering aan te bieden die (voor een deel) rekening houdt met geleden omzetverlies.

Vervoert u veel goederen en wilt u uw transport verzekeren? Bent u op zoek naar een branche-brede oplossing voor transportverzekeringen? HBR Branche helpt u graag op weg. Neem vandaag nog contact op met HBR Branche.

Wilt u meer informatie?

Veelgestelde vragen

Wat valt er nu precies onder een cyberverzekering?

Binnen een cyberverzekering is het mogelijk dat alle aansprakelijkheden gedekt worden die voortkomen uit:

  • Hacking
  • Systeeminbraak
  • Diefstal van privacygevoelige gegevens
  • Aansprakelijkheid aan derden bij o.a. het verspreiden van een virus
  • Gijzelen van data (afpersing)
  • Omzetverlies

HBR Branche kan u verder adviseren over welke mogelijkheden er zijn en de bijbehorende dekkingen.

Welke verzekeringen heb ik nodig als ik personeel ga aannemen?

Wanneer u van plan bent om personeel in dienst te nemen, moet u er rekening mee houden dat u zorgdraagt voor de risico's die de werknemers lopen. De belangrijkste verzekeringen zijn: 

HBR Branche kan u meer vertellen en het beste advies geven op het gebied van werknemersverzekeringen.

Ik heb een klein bedrijf, is een kredietverzekering iets voor mij?

Voor elk bedrijf dat facturen verstuurd is het zinvol om een kredietverzekering af te sluiten. De kans op wanbetaling blijft groot als u steeds met wisselende klanten zaken doet. HBR Branche kan u goed adviseren of een kredietverzekering handig is in uw situatie en welke mogelijkheden er zijn. 

Wat is het verschil tussen beroeps- en bedrijfsaansprakelijkheid?

Met beroepsaansprakelijkheid wordt bedoeld de aansprakelijkheid voor beroepsfouten in uw werk of het werk van uw werknemers. Van bedrijfsaansprakelijkheid is sprake als u of één van uw werknemers materiële schade aan zaken of letselschade aan personen veroorzaakt. U kunt zich verzekeren tegen deze aansprakelijkheden via een beroepsaansprakelijkheidsverzekering of een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. 

Wat kunt u verwachten van onze adviseurs?

De adviseurs van HBR Branche maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is. Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om hun kennis actueel te houden, zodat wij u van een goed advies te kunnen blijven voorzien. De adviseurs zijn ook afkomstig uit de regio waardoor u zeker weet dat u snel en persoonlijk wordt geadviseerd. U krijgt dus altijd het beste en onafhankelijk advies!

Heb ik voldoende aan mijn privé rechtsbijstandverzekering als ik een zakelijk geschil krijg?

Nee, een reguliere rechtsbijstandverzekering die u heeft afgesloten geldt alleen voo u als privépersoon. Als bedrijf kunt u hier geen aanspraak op maken. Sluit hiervoor een aparte zakelijke rechtsbijstandverzekering af.

Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan onze privacy policy.